Letní otevírací doba

Od pondělí začínáme s letní otevírací dobou:
Ve všední dny tu pro vás budeme vždy v 15 hodin,
v sobotu můžete přijít na brunch už v deset,
a v neděli zavádíme pravidelný odpočinek.
Děkujeme za pochopení.

Bar Cobra

Jsme zdejší, už pár let. Makáme pro čtvrť a ta se nám za to odměňuje. Vždycky nám vadilo, že na Letné není s úderem půlnoci kam jít. Tak jsme dělali kompromisy. Jezdili do centra, řádili, vraceli se ráno. A pak se objevila Cobra. Zaplivaná nonstop herna kousek od Štrosmajeráku. Smrad, šílený koberce, automaty a dobrý pocity.

Vzali jsme to. Předělali. Umazali pár písmen. Použili hodně černé. Překopali náš vlastní svět. Tak, jak to máme rádi, když je všude kolem najednou moc jistot. Teď na tom děláme. Bez životních mouder, se spoustou fuck-upů i emočních bomb, s novými lidmi a od rána do večera. Baví nás to. A chceme, ať to cítíte stejně.

Menu

Inovovali jsme naše menu a nově pro vás vaříme celý týden od pondělního do sobotního večera. Snídaně, obědy i večeře obměňujeme každý týden, drobné občerstvení studené kuchyně pak najdete v lístku.

  • Jídelní lístek
    Týdenní nabídka 20.6. — 25.6
    po-pá 15-22
    so 10-15 & 18-22


    Polévka dne
    Můžete si dát malou či velkou porci. K hlavnímu jídlu se slevou.
    35 / 50 / 95 Kč

    — — —


    Brambory, ředkvičky, olivy & balkánský sýr
    Pečené kvašené grenaille a ředkvičky, olivy, balkánský sýr z farmy rodiny Němcovy, pažitkový dresink a foccacia
    vegetarian 1 7 170 Kč

    Ďábelský toast se sýrem & salát
    Opečený kváskový chléb, masové ragú, naše sriracha, gratinovaný čedar & salát
    pálivé 1 7 175 Kč

    Treska, lilek,celer & romesco
    Treska dušená v papilotě, pečený lilek, kyselý řapíkatý celer a paprikovo rajčatová omáčka romesco s ořechy
    4 8 9 200 Kč

    Romesco, falafel, kapary, sušená rajačata & focaccia
    Paprikovo rajčatová omáčka s oříšky, cizrnový falafel, kapary, sušená rajčata & naše foccacia
    vegan 1 8 170 Kč

    Mezze talíř s halloumi
    Baba ganoush, hummus ze žlutého hrachu, nakládaná zelenina, směs koření dukkah, granátové jablko a naše focaccia
    vegetarian 1 7 8 11 225 Kč

    Mezze talíř s Merguez klobáskami
    Baba ganoush, hummus ze žlutého hrachu, nakládaná zelenina, směs koření dukkah, granátové jablko a naše foccacia
    1 7 8 11 235 Kč

    Kakaový trhanec
    Trhanec z podmáslí s kakaem, višňový kompot, tvaroh z Krasolesí s Tonka fazolí & brownie drobenka
    vegetarian 1 3 7 185 Kč

    Seznam alergenů

    1. Obiloviny obsahující lepek (pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut, jejich hybridní odrůdy) 2. Korýši a výrobky z nich 3. Vejce a výrobky z nich 4. Ryby a výrobky z nich 5. Podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich 7. Mléko a výrobky z něj 8. Skořápkové plody (mandle, lískové a vlašské ořechy, kešu, para pekanové ořechy, pistácie, makadamie) 9. Celer a výrobky z něj 10. Hořčice a výrobky z ní 11. Sezamová semena a výrobky z nich 12. Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l, vyjádřeno jako celkový SO2 13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj 14. Měkkýši a výrobky z nich
  • Nápojový lístek

    Změny, to je naše. Náš nápoják proto neustále obohacujeme. Nejlepšími průvodci vám budou naši barmani a vaše vlastní zvědavost.

    Menu ke stažení (PDF)

Práce

Vyber si práci, která k tobě sedí nejvíc. Chceš pracovat v kavárně a servírovat obědy a limonády? Je ti blízká spíše atmosféra večerního baru? Nebo tě láká vařit v naší otevřené kuchyni? V Cobře můžeš být čímkoli.

Vyplnit formulář

Galerie
Background Image
Background Image
Background Image
Background Image
Background Image
Background Image
Background Image
Background Image
Background Image
Background Image
Background Image
Background Image
Kontakt
Otevírací doba

Po    15.00 - 00.00
Út    15.00 - 01.00
St    15.00 - 01.00
Čt    15.00 - 01.00
Pá    15.00 - 02.00
So    10.00 - 02.00

Milady Horákové 8, Praha 7

Provozní kontakt: monika@barcobra.cz, matej@barcobra.cz
Kontakt na bar (neslouží pro rezervace): +420 777 355 876

Rezervace přijímáme 24 hodin předem, prostředníctvím online formuláře níže. Na dnešní den rezervujeme osobně v baru, pokud ještě máme místo.

Rezervovat stůl

Zpracováváme tyto osobní údaje.