Bar Cobra

Jsme zdejší, už pár let. Makáme pro čtvrť a ta se nám za to odměňuje. Vždycky nám vadilo, že na Letné není s úderem půlnoci kam jít. Tak jsme dělali kompromisy. Jezdili do centra, řádili, vraceli se ráno. A pak se objevila Cobra. Zaplivaná nonstop herna kousek od Štrosmajeráku. Smrad, šílený koberce, automaty a dobrý pocity.

Vzali jsme to. Předělali. Umazali pár písmen. Použili hodně černé. Překopali náš vlastní svět. Tak, jak to máme rádi, když je všude kolem najednou moc jistot. Teď na tom děláme. Bez životních mouder, se spoustou fuck-upů i emočních bomb, s novými lidmi a od rána do večera. Baví nás to. A chceme, ať to cítíte stejně.

Menu

Naše obědy jsou zpět. Od pondělí do pátku, od 11:30 do 15 hodin, nebo do vyprodání zásob. Obědy obměňujeme každý den, na každou sobotu pak chystáme od 10:00 do 15:00 velký brunch. Aktuální večeře a drobné občerstvení pak najdete v hlavním menu.

  • Jídelní lístek
    Obědy 30/1 - 3/2
    Podáváme vždy od 11:30 do 15:00, nebo do vyprodání porcí




    Polévka dne

    Můžete si dát malou či velkou porci. K hlavnímu jídlu se slevou.
    45 / 60 / 105 Kč

    Salát týdne

    Salát s červenou řepou, pečeným sýrem camembert, cherry rajčaty, vlašskými ořechy & máslovými krutony
    vegetarian 1 7 8 200 Kč

    Pondělí 30/1 (vaří Lukáš)

    Kimchi segedín, sezam, bylinky & kynutý knedlík
    pálivé 1 4 6 7 11 195 Kč

    Mrkvové kari s arašídy, tempehem, koriandrem, limetovymi listy, citronovou trávou & rýží
    vegan pálivé 5 190 Kč

    Úterý 31/1 (vaří Petr)

    Hot dog - párek s kysaným zelím, karamelovou hořčicí s estragonem a smaženou cibulkou, pečené grenaille
    1 3 7 10 200 Kč

    Cuketové ragů s rajčaty a tofu, bylinkový bulgur, gremolata
    vegan 1 6 190 Kč

    Středa 1/2 (vaří Walter)

    Vepřový řízek s lehkým bramborovým salátem
    1 3 195 Kč

    Pečená zelenina s čekankou a polentovou kaši & salsa verde
    vegetarian 7 190 Kč

    Čtvrtek 2/2 (vaří Kryštof)

    Jelení ragů se šípkovou omáčkou a špekovým knedlíkem
    1 3 07 210 Kč

    Plátky řepy s crème fraîche a koprem, pečeným patizonem a celerem na másle
    vegetarian 3 190 Kč

    Pátek 3/2 (vaří Dan)

    Burger s trhanými kachním stehnem, červeným zelím, gorgonzolou a brusinkovou majonézou, hranolky
    1 3 7 210 Kč

    Zapečené papriky s rajčatovou omáčkou s fazolemi a balkánským sýrem, grenaille & zakysaná smetana
    vegetarian 3 7 195 Kč

    Seznam alergenů

    1. Obiloviny obsahující lepek (pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut, jejich hybridní odrůdy) 2. Korýši a výrobky z nich 3. Vejce a výrobky z nich 4. Ryby a výrobky z nich 5. Podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich 7. Mléko a výrobky z něj 8. Skořápkové plody (mandle, lískové a vlašské ořechy, kešu, para pekanové ořechy, pistácie, makadamie) 9. Celer a výrobky z něj 10. Hořčice a výrobky z ní 11. Sezamová semena a výrobky z nich 12. Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l, vyjádřeno jako celkový SO2 13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj 14. Měkkýši a výrobky z nich
  • Nápojový lístek

    Změny, to je naše. Náš nápoják proto neustále obohacujeme. Nejlepšími průvodci vám budou naši barmani a vaše vlastní zvědavost.

    Menu ke stažení (PDF)

Práce

Vyber si práci, která k tobě sedí nejvíc. Chceš pracovat v kavárně a servírovat obědy a limonády? Je ti blízká spíše atmosféra večerního baru? Nebo tě láká vařit v naší otevřené kuchyni? V Cobře můžeš být čímkoli.

Vyplnit formulář

Galerie
Background Image
Background Image
Background Image
Background Image
Background Image
Background Image
Background Image
Background Image
Background Image
Background Image
Background Image
Background Image
Kontakt
Otevírací doba

Po    11.30 - 00.00
Út    11.30 - 01.00
St    11.30 - 01.00
Čt    11.30 - 01.00
Pá    11.30 - 02.00
So    10.00 - 02.00

Milady Horákové 8, Praha 7

Provozní kontakt: monika@barcobra.cz, matej@barcobra.cz
Kontakt na bar (neslouží pro rezervace): +420 777 355 876

Rezervace přijímáme 24 hodin předem, prostředníctvím online formuláře níže. Na dnešní den rezervujeme osobně v baru, pokud ještě máme místo.

Rezervovat stůl

Zpracováváme tyto osobní údaje.