Bar Cobra

Jsme zdejší, už pár let. Makáme pro čtvrť a ta se nám za to odměňuje. Vždycky nám vadilo, že na Letné není s úderem půlnoci kam jít. Tak jsme dělali kompromisy. Jezdili do centra, řádili, vraceli se ráno. A pak se objevila Cobra. Zaplivaná nonstop herna kousek od Štrosmajeráku. Smrad, šílený koberce, automaty a dobrý pocity.

Vzali jsme to. Předělali. Umazali pár písmen. Použili hodně černé. Překopali náš vlastní svět. Tak, jak to máme rádi, když je všude kolem najednou moc jistot. Teď na tom děláme. Bez životních mouder, se spoustou fuck-upů i emočních bomb, s novými lidmi a od rána do večera. Baví nás to. A chceme, ať to cítíte stejně.

Menu

Naše obědy jsou zpět. Od pondělí do pátku, od 11:30 do 15 hodin, nebo do vyprodání zásob. Obědy obměňujeme každý den, na každou sobotu pak chystáme od 10:00 do 15:00 velký brunch. Aktuální večeře a drobné občerstvení pak najdete v hlavním menu.

  • Jídlo
    Obědy 27/3 - 31/3
    Podáváme vždy od 11:30 do 15:00, nebo do vyprodání porcí




    Polévka dne

    Můžete si dát malou či velkou porci. K hlavnímu jídlu se slevou.
    45 / 60 / 105 Kč

    Salát týdne

    Něco jako Caesar salát - kuře v parmazánovém těstíčku, salát little gem, krutóny, květák, slanina a čekanka
    1 4 7 215 Kč

    Pondělí 27/3 (vaří Petr )

    Kuřecí prso se smetanovými špeclemi, kapustou a šalvějovou omáčkou
    1 3 7 9 210 Kč

    Kroupové ragú s kořenovou zeleninou, kadeřávkem a nakládanou dýní
    vegetarian 1 7 9 190 Kč

    Úterý 28/3 (vaří Lukáš )

    Bůček s omáčkou hoisin, napařované knedlíčky, sunomono okurka & kimchi
    pálivé 1 4 7 11 195 Kč

    Udon nudle, bok choi, mrkev, žampióny, fazolky, shitake glazé, bylinky & pražený sezam
    vegan 1 6 11 190 Kč

    Středa 29/3 (vaří Dan )

    Lasagne s boloňským ragú
    1 3 7 195 Kč

    Gnocchi s bazalkovým pestem, sušenými rajčaty, rukolou, ricottou a parmazánem
    vegetarian 1 3 7 190 Kč

    Čtvrtek 30/3 (vaří Walter )

    Vepřová kotleta s dýňovým pyré a petrželí v gremolátě
    1 7 210 Kč

    Kaše ze žlutého hrachu se ztraceným vejcem, nakládanou zeleninou a grilováným sýrem halloumi
    vegetarian 3 7 190 Kč

    Pátek 31/3 (vaří Kryštof )

    Sendvič s rostbífem, pečenými rajčaty, omáčkou chimichurri, hořčičnou majonézou a americkými bramborami
    pálivé 1 3 7 10 225 Kč

    Černý kořen, máslová omáčka s medvědím česnekem, nové brambory & vejce
    vegetarian 3 7 190 Kč

    Seznam alergenů

    1. Obiloviny obsahující lepek (pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut, jejich hybridní odrůdy) 2. Korýši a výrobky z nich 3. Vejce a výrobky z nich 4. Ryby a výrobky z nich 5. Podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich 7. Mléko a výrobky z něj 8. Skořápkové plody (mandle, lískové a vlašské ořechy, kešu, para pekanové ořechy, pistácie, makadamie) 9. Celer a výrobky z něj 10. Hořčice a výrobky z ní 11. Sezamová semena a výrobky z nich 12. Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l, vyjádřeno jako celkový SO2 13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj 14. Měkkýši a výrobky z nich
  • Nápoje

    Změny, to je naše. Náš nápoják proto neustále obohacujeme. Nejlepšími průvodci vám budou naši barmani a vaše vlastní zvědavost.

    Menu ke stažení (PDF)

DJ's Program

Od čtvrtka do soboty od 20.00.

30/3 Denny Krygr
31/3 Gianni Hansen
1/4 Ku_re

Práce

Vyber si práci, která k tobě sedí nejvíc. Chceš pracovat v kavárně a servírovat obědy a limonády? Je ti blízká spíše atmosféra večerního baru? Nebo tě láká vařit v naší otevřené kuchyni? V Cobře můžeš být čímkoli.

Vyplnit formulář

Galerie
Background Image
Background Image
Background Image
Background Image
Background Image
Background Image
Background Image
Background Image
Background Image
Background Image
Background Image
Background Image
Kontakt
Otevírací doba

Po    11.30 - 00.00
Út    11.30 - 01.00
St    11.30 - 01.00
Čt    11.30 - 01.00
Pá    11.30 - 02.00
So    10.00 - 02.00

Milady Horákové 8, Praha 7

Provozní kontakt: monika@barcobra.cz, matej@barcobra.cz
Kontakt na bar (neslouží pro rezervace): +420 777 355 876

Rezervace přijímáme 24 hodin předem, prostředníctvím online formuláře níže. Na dnešní den rezervujeme osobně v baru, pokud ještě máme místo.

Rezervovat stůl

Zpracováváme tyto osobní údaje.